beats by dre cheap

na početku bi veznik

"Bratstvo i jedinstvo je završilo na dva flora
pred streljačkim vodovima i masovnim koljačima!
Na kojem od ta dva flora ti igraš?
Pičko jedna nostalgična!

Jebo ti Bijelo dugme majku!
Jebo ti Lepa Brena majku!
Jebo ti Džoni Štulić majku!
Jebo ti komunizam i svastiku i majku!
a - ha a - ha ...
... Bratstvo i jedinstvo je završilo!
Vrijeme je da se upoznamo
onakvi kakvi stvarno jesmo."


Jer su likvidirali Radio 202, zato slušam drugu radio stanicu. Ne snalazim se najbolje, navike su podmukle. Danas sam čuo Lošu.

Album Dubioza kolektiva je dobar. Hajde ti grešni čovječe kuburi sa izdavačkim kućama, zlovoljnom publikom koja je sklona bacanju flaša, ispiranjem usta svakojakih organizama, i opet na kraju pokušaj ostati svoj.

Imam toliko godina, ali nemam bore koje to dokazuju – reče trepčuća vozačica. Bojim se da je posrijedi skrivanje identiteta – odgovorio je savjesni policajac. Zaslugom modnog lobija određeni kožni namaz neće ući u bubanj sa burkom i kapuljačom koja prekriva jedanaest trinaestina lica.

Danas sam vidio Faruka  Šehića. Jednog dana ću se napiti udobno smješten u rekonstruisane stolice ugostiteljskog objekta «Dva ribara» i poslati istinskom čovjeku piće.

Čini mi se da je ukopana empatija. Doživjela je kliničku smrt prije desetak godina. Prvih godinu dana nakon spomenutog događaja svakodnevno su je reanimirali  liječnici  eminentnih klinika. Kasnije su je smjestili u podrum zajedno sa pratećom aparaturom. Umrla je davno, par sati nakon preseljenja i pražnjenja bočice sa infuzijom, ali čini mi se da je ovih dana ukopana u NN grobnici.

Možda se trud isplati. Jednog naglašeno predivnog dana nepravda završi u samnici. Sutra će  Željezničar postati prvak BiH u fudbalu.

 

apelujem, napustite objekat
http://paranoidandroid.blogger.ba
23/05/2010 00:13